, !
    - 2017
5886.**, 5886.
**,
()

560 - 4400 .
8320. , 8320.
,
()

2100 - 6900 .
10497.--,  10497.
--,
( )

1500 - 2000 .
10965., 10965.
,
()

1100 - 2600 .
11774. , 11774.
,
( )

3500 - 10200 .
 
 


.
-2017-. . на Кубани - .
на Кубани - 2017.

 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 . --
 .
 .
 .
 .
 .
 . --
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 . - -
 . - -
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 . - -

 .
 .
 .
 .
 .
 . --
 .

 .
 .
 .
 .
 .
 .

 .
 .
 .
 .
 .

 .
 .
 .

 .
 .
 . ----
 .
 .
 .
 .


- 3 ()
2500 - 8000 .

()
1150 - 1950 .

 "Nouvelle" "Nouvelle" ()
1500 - 6000 .

, ()
1000 - 2000 .

()
1500 - 2500 .

Kemer ()
1400 - 2750 .

()
1600 - 3500 .

( )
1230 - 1920 .

( )
1500 - 1800 .

, ()
500 - 2800 .

? , ? ?

..

350 400 .
907 400 1000 .
1229 1000 2000 .
1201 2000 .. .


.


.
> . > на Кубани >

на Кубани - , , , , , . . . на Кубани

. .   ' . -2017'


, , . . -. .

, , ,  

на Кубани : на Кубани. на Кубани   , , (на Кубани)(на Кубани)(на Кубани)(на Кубани). (на Кубани). (на Кубани)на Кубани - , , , , , . . . на Кубани

.    . | на Кубани - , , , , , . . . на Кубани